Vrolijkheid op A5

Soms heb ik gewoon even behoefte aan wat vrolijkheid om me heen! 
Bloemen zorgen bij mij altijd voor een goed gevoel. Misschien omdat ik opgegroeid ben tussen de bloemen, mijn vader was bloemkweker. Als meisje van 3 turven hoog banjerde ik graag rond in de kas, hoewel het enige gewas waar ik toen nog aan mocht zitten het onkruid was. Ook dat vond ik niet erg, er stond namelijk heel mooi onkruid met sprietjes. Wanneer je daar aan zat sprongen die sprietjes open en kwamen er kleine zaadjes uit. Een paar weken later stonden er ineens 3x zoveel van die plantjes. Wonderbaarlijk!

Genieten van de kleine dingen, dat is eigenlijk waar het om gaat.
Een mooie lucht, het zonnetje, de natuur. Ik weet het, klinkt zo vredig en zoet. Soms heb je van de periodes dat je geleefd wordt door de agenda en op automatische piloot de week door komt. En dan ineens heb je door dat de boom vol hangt met bloesem en dat het gras ineens wel erg groen is. Fijn toch? Gaat gewoon vanzelf! Sta er eens bij stil, want voor je het weet zit je achter de Geraniums.

Om mezelf hier af en toe aan te herinneren, en omdat ik er gewoon vrolijk van word,  heb ik een serie foto’s gemaakt. Deze foto’s op A5 formaat komen aan de muur, gewoon met een stukje tape . En ze komen ook in de webshop! De eerste staat er al trouwens, hoe kan het ook anders, een Geranium!

Advertenties