Festivitijd, een persoonlijk berichtje..

Volg je mij op Instagram, Twitter of Facebook is het je vast niet ontgaan.. en zul je misschien gedacht hebben `Waar is ze toch mee bezig’. Ja lieve mensen, de laatste tijd ben ik veel bezig geweest met mijn tweede bedrijfje. Bedrijfje, want ik ben bescheiden. Festivitijd, voor vintage verhuur. F van Festivitijd 220x220

Het is niet dat ik niet dat ik genoeg had van Diversitijd, het is meer dat ik er niet genoeg van kon krijgen. Van het vintage, van verzamelen, van het ondernemerschap, daarom nu dus ook verhuur.

Diversitijd blijft gewoon wat het is. Een webshop, duidelijk, niet te veel poespas, mooie items voor een goede en eerlijke prijs. Geen achterlijk hoge bedragen voor zelfbenoemde designer objects, dat is iets waar ik vanaf begin af aan al voor sta.

En dat is al bijna 5 jaar! Want op 10 juni 2015 is de webshop alweer 5 jaar online, daar ben ik ontzettend trots op, en dankbaar voor. Ik hoop van harte dat er voor Festivitijd zo’n zelfde toekomst in het verschiet ligt, en dat ik vooral veel mensen blij mag maken met de spullen die ik verhuur. Spullen waar ik stad en land voor af heb gezocht, met liefde sta af te wassen, en vol fier presenteer in mijn showroom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties